Home / Novosti / Donmez – setovi kvačila

Donmez – setovi kvačila

Donmez je osnovan 1968 g. u Izmiru. Počeo je sa proizvodnjom kvačila za Mercedesove autobuse, nastavio sa proizvodnjom setova kvačila od 215 mm do 430 mm, potisnih ležajeva za laka gospodarska i teretna vozila kao što su Mercedes, MAN, Daf, Volvo, Scania, Renaulta, Iveco, Ford, Chrysler, BMC, Otoyol, Magirus…

Donmez

Za postprodajno tržište Donmez je postao preferirani brend i vodeća kompanija u sektoru sa stalnim ulaganjima u zaposlene te tehnologiju, kvalitetu i prihvatljivu cijenu. Svoje visoko kvalitetne proizvode, proizvodi u pogonima po svjetskim standardima.

Koristeći se naprednim tehnologijama u tvornici na 10.000 m2, godišnje proizvede 150.000 lamela, 50.000 korpi i 30.000 potisnih ležajeva. Donmez od svog osnutka radi po TSE standardima i postavlja vlastite standarde. Donmez je sa ISO 9001- 2000, postao pouzdana tvrtka u svijetu te je izazvao konkurenciju. Prihvatio je i Europski EFQM model te radi i po standardima TQA u Turskoj. Laboratorij za ispitivanje kvalitete opremljen je najnovijim tehnologijama, mjernim uređajima i alatima. Sva mjerenja i ispitivanja u laboratoriju, obavljaju se po međunarodnim standardima prije nego što ih ponude kupcima.

set-kvacila-donmez
Donmez svoje proizvode originalne kvalitete nudi po prihvatljivim cijenama na postprodajnom tržištu (aftermarket garantira 100.000 km za nedostatke u proizvodnji i greške u materijalu).

Donmez smatra da je fleksibilnost u proizvodnji najveća prednost i tržišna snaga, sposobni su pokriti sve specijalne zahtjeve kupaca, bilo tipske ili količinske. Najvažniji kriterijum uspjeha Donmeza je „zadovoljstvo kupaca“ te svoju tržišnu strategiju temelje na izvrsnom odnosu kvaliteta i cijene pokušavajući ostvariti „bezuslovno zadovoljstvo kupaca“. To je razlog što Donmez konstantno raste u izvozu te je jedan od najjačih brendova na Turskom tržištu. Danas Donmez izvozi u 42 zemlje svijeta i prihvaćenost Donmez proizvoda na tim tržištima najbolji je dokaz „DONMEZ KVALITETE“.

 

Top